Ключът към увеличаване на самочувствие.

GETTIK и екипът около него бяха създадени да ви предложат цялостно решение за косопад, както и революционна незабавна помощ (GETTIK влакна) за тънка коса по време на лечението на едно място.

TRIOGIC е уникално синергично средство за тънка коса, което няма да намерите никъде другаде. Създаденo e на базата на дългогодишен опит, тестове и експертни съвети.

Знаем колко трудно може да се намерят ефективни продукти срещу косопад  по това време на дезинфомрация. Точно поради тази причина е възникнала марка GETTIK. Да предложим продукти препоръчани от експерти според най-новите изследвания и технологии на едно място. При нас ще имате доживотна гаранция за връщане на парите, защото вярваме, че нашите продукти са наистина ефективни.

Защо GETTIK?

За GETTIK приоритетът и мисията е да намери и проучи най-ефективните решения за тънка коса, за да можем да Ви помогнем ефективно. Като клиент на GETTIK, винаги може да сте сигурни, че ще получите продукти с най-новите технологични постижения.

Ние всчико съединихме на едно място. Незабавно решение, както и дългосрочна помощ за спиране на косопада.

Висококвалифицирано

Работим с лекари, трихолози и хирурзи по трансплантация на коса, така че съдържанието на нашия уебсайт може да бъде надеждна полза за вас.

Съдържанието, статиите и информацията на GETTIK се основават само на научни изследвания.

Медицински и академични изследвания, основани на факти и практика.

Избягваме търговска и необоснована информация.

Увеличете самочувствието си с нас

решение

Грижата за косата и решение на проблема с косопада изискват време, индивидуален подход и дългосрочна инвестиция. Цикълът на растеж на косата е дълъг процес и решаването на проблеми изисква също толкова време. Решаването на проблем е дълъг процес, който е пряко свързан с това колко дълго оставяте проблема с косопада без надзор и колко време ви отнема да потърсите помощ. Въпреки тази реалност, повечето от нас очакват резултатите да се случат веднага. Ако не ги видим през първия месец след започване на лечението на косопад, ние сме разочаровани и ще го прекратим. Какъв е резултат от това? Голяма загуба на пари.

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon