За нас

Окапването на косата не е опасно, то не е заболяване. Въпреки това, при някого може сериозно да нарани самочувствието. Това е основната причина да възникне GETTIK.

fight hair loss

Защо си решил да се бориш с окапването на косата ?

 • За да имате отново гъста коса
 • За да се чувствате по-добре и да сте по-уверени
 • За да сте позитивно настроени

Незабавна помощ

Лечението на косопада е дълъг процес. Но ние сме се съсредоточили върху създаването на мигновена помощ във формата на фибри за коса. Никога до сега не е било толкова лесно да получиш самоувереност за няколко секунди.

Лечение на косопада

Освен това работим и върху дълготрайно лечение на най-честите причини за появата на косопад, което са почти 90% от случаите.

Нашата компания се основава върху научни разработки. Изследванията и новите технологии са ни приоритет. Ставайки клиент на Gettik, може да сте сигурни, че получавате най-добрите продукти, които са разработени чрез най-модерни методи.

Потвърдено качество

Продуктите ни са подкрепени от редица проучвания, утвърждаващи тяхната ефективност. Тук не става дума за реклама или увеличаване на продажби, главната ни цел е да помогнем.

Gettik quality approved
gettik lifetime guarantee

Доживотна гаранция за връщане на парите

Каквото обещаваме, това и изпълняваме. Нашата мисия е да Ви помогнем да се чувствате по-добре. Ако неуспеем, то не заслужаваме възнаграждение.

Пожелай си самоувереност!

С помощта на всичко това, можем да преценим обективно възможностите и да Ви насочим към най-добрия избор.

hairstyles for women over 50
0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon