Ако се нуждаете от допълнителна информация или имате въпроси относно отказа от отговорност на нашия сайт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл на [email protected].

Цялата информация на този уебсайт – https://gettik.bg – се публикува добросъвестно и само за обща информация

GETTIK не предоставя гаранции за пълнотата, надеждността и точността на тази информация.

Всяко действие, което предприемате въз основа на информацията, която намирате на този уебсайт (GETTIK), е изцяло на Ваш собствен риск.

GETTIK не носи отговорност за каквито и да било загуби или щети във връзка с използването на нашия уебсайт.

От нашия сайт може да посетите други сайтове, като проследявате хипервръзки към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уебсайтове, ние не контролираме съдържанието на тези сайтове. Тези връзки към други уебсайтове не означават препоръка за цялото съдържание, намиращо се в този сайт. Собствениците на сайтове и съдържанието им могат да се промянат без предизвестие и могат да възникнат, преди да имаме възможност, да премахнем връзка, която може да е “лоша”.

Имайте предвид, че когато напуснете нашия уебсайт, други сайтове може да имат различни правила за поверителност и условия, които са извън нашия контрол.

 

Преди да започнете да извършвате дейност или да предавате каквато и да е информация, не забравяйте да прочетете политиките за поверителност на този сайт и неговите “Общи условия”.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашия отказ от отговорност и се съгласявате с неговите условия.

Актуализация

Ако актуализираме, допълваме или правим промени в този документ, тези промени ще бъдат показани значително тук.

 

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon